Sommarprojekt

TID FÖR TAK!

Sommaren är rätt tid att se över både tak och takavvattning inför den regniga och kalla årstiden… Kanske är dags för ett takbyte innan vintern? Vi på Woody har allt du behöver från alla de ledande varumärkena inom både tak och avvattning. Kom in till oss – vi kan tak!

MED TAKAVVATTNING FRÅN LINDAB
ÄR ALLT MÖJLIGT!

  • Hållbart och flexibelt
  • Ett komplett sortiment av komponenter
  • Enkel montering
  • Massor av kulörer

VACKERT, HÅLLBART OCH LÄTTSKÖTT FÖR ALLA HUSTYPER

Inspirationen till Lindab SRP 25 är hämtad från det traditionella bandtäckta taket. Profilerna klickas enkelt ihop utan att du behöver använda specialverktyg. Du får snabbt ett elegant, tidlöst tak som för tankarna till gediget hantverk.

4 frågor du ska ställa dig när du väljer byggtejp

Vad är egentligen viktigt att tänka på när du väljer tejp till husbygget? Såklart finns det en massa saker att ta hänsyn till, men här kan du ta del av några generella knep och tankar kring att välja rätt tejp för ett lyckat husbygge. 

  1. Hur länge ska tejpen sitta?Ska du tejpa för dagen eller ska den sitta i minst 25 år? För det senare alternativet finns verifierad tejp med en livslängdsgaranti mellan 25-50 år, beroende på hur tejpen ska användas. 
  2. Ska du tejpa inomhus eller utomhus?Beroende på miljö och påverkan av klimat behöver tejpen ha olika kvalitéer och egenskaper. 
  3. På vilket material ska du tejpa?Olika material och behov kräver olika sorters tejp.
  4. Pris vs. livslängd – vad är bäst över tid?I längden blir det oftast billigare att välja ett lite dyrare alternativ.

Makita

PRYLARNA DU BEHÖVER