• Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

  Förenkla vardagen med ett digitalt lås

  Förenkla vardagen med ett digitalt lås

  Allt fler upptäcker fördelarna med digitala lås. Du kan själv välja mellan att låsa upp med en nyckelbricka, en unik PIN-kod som du själv bestämmer eller din mobiltelefon. Därmed behöver du aldrig mer oroa dig för att du glömt låsa ytterdörren – det kollar du enkelt i mobilappen. Du kan även koppla ihop låset med hemlarmet så att det larmas av automatiskt när du öppnar. 

  Ett digitalt lås är ett säkert alternativ

  Digitala lås som är SSF-klassade är lika säkra som mekaniska lås. Dessutom slipper du oroa dig för nycklar på drift. Misstänker du att en kod eller nyckelbricka hamnat i fel händer, inaktiverar du dem bara. När det är dags för barnen att gå hem själva från skolan behöver du inte oroa dig för att de glömmer nyckeln eller blir utelåsta. Om du kopplar låset till mobilen kan du både öppna för dem och ha full koll på vem som kommer och går – och när.

  Underlättar leveranser

  Tänk att aldrig mer behöva sitta hemma och vänta på hantverkare eller andra besökare. Med ett digitalt lås kan du skapa tillfälliga koder som gäller ett visst tidsspann, eller öppna på distans med mobilen. På vissa områden finns redan möjligheten att få paket, kemtvätt och matvaror levererade in i garaget, hallen eller till och med kylen. Det är bara en tidsfråga innan det går att få överallt. 

  Det smarta hemmet 

  Komplettera ditt smarta lås och larm med uppkopplade fönsterkontakter, så slipper du gå upp på ovanvåningen för att se om du stängt fönstren. Med kodhandtag till fönster och altandörrar behöver du dessutom inte hålla reda på nycklar, samtidigt som du försvårar för tjuven.

  Ny dörr, nytt lås

  Börjar det bli dags att uppgradera ytterdörren till en säkrare och modernare variant? Passa på att välja ett nyckelfritt, digitalt lås i samband med dörrbytet. Idag erbjuder många dörrleverantörer förmonterade lås som följer dörrens design utan att kompromissa med dess säkerhet. 

  Osäker på vilket lås du ska välja?

  Kom in till oss så hjälper våra experter dig att hitta rätt lösning till din dörr.